Bewust in beweging
met Gezond op Dreef

Uw toegewijde partner in gezondheid en beweging, onze experts staan klaar om u te begeleiden. Laten we samen de handen uit de mouwen steken en streven naar het beste resultaat.

Afspraak maken

Maak kennis met Stef van Rooij

Maak kennis met Stef, een gedreven fysiotherapeut met een sportieve achtergrond. Naast zijn expertise als fysiotherapeut is hij een personal trainer die perfect binnen Gezond op Dreef past. In zijn vrije tijd is Stef regelmatig te vinden in de gym of op het voetbalveld.

Als gekwalificeerde MSU-echografist kan Stef snel inzicht krijgen in uw blessure en de oorzaak lokaliseren met behulp van een echo-apparaat. Hierdoor kan hij een doeltreffend behandelplan opstellen, inclusief methoden zoals shockwave-therapie of EPTE. Met een sterk geloof in samenwerking en een persoonlijke aanpak, hecht Stef veel waarde aan het “samen” doen.

Samen werken we aan uw herstel en het bereiken van uw doelen. Ik sta voor u klaar, zowel in als buiten de praktijk, om u te begeleiden naar een gezonder en fitter leven.

Maak kennis met Edwin Tulkens

Een enthousiaste professional met een passie voor het menselijk lichaam, beweging, sport en voeding. Zijn focus ligt op het bevorderen van een vitaal lijf, gezonde voeding en een evenwichtige geest. Als fysiotherapeut, visceraal therapeut en kPNI therapeut, bekijkt Edwin wat u nodig heeft om uw persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken.

Edwin’s brede expertise stelt hem in staat om u te begeleiden en te motiveren naar een gebalanceerde leefstijl en een gezonder en energieker leven. Met zijn persoonlijke aanpak en deskundigheid biedt hij begeleiding, ondersteuning en advies. Samen opzoek om voor u een op maat gemaakt behandelplan op te kunnen stellen, om uw doelen te bereiken en te behouden.

Bewegen is positief, niet alleen voor je fysieke gezondheid!

We zijn er
om te helpen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur morbi
adipiscing elit. Donec ullamcorper, purus vitae laoreet tempor, metus velit iaculis leo, sollicitudin pretium augue leo eget nisl. Pellentesque nec nisl vel mauris ultricies pretium a feugiat ex.

Gratis check

Bij Gezond op Dreef bieden we een gratis check aan om u inzicht te geven in uw gezondheid, welzijn en eventuele klachten. Ontdek hoe u uw levensstijl kunt optimaliseren en uw doelen kunt bereiken.

Meer weten

Voeding en leefstijl

Voeding en leefstijl zijn de sleutel tot een gezond en energiek leven. Onze begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en leefstijl helpt u uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Meer weten

Sport en beweging

Krijg begeleiding van fysiotherapeuten om een gezonde levensstijl te bereiken. Profiteer van personal training en beweeggroepen om het beste uit uw trainingen te halen.

Meer weten

Maak een afspraak

x