Praktijk

Voor een behandeling fysiotherapie is tegenwoordig geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig. U kunt direct een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Wanneer u direct een afspraak met de fysiotherapeut maakt, zal hij of zij eerst onderzoeken of u met uw klachten op het juiste adres bent.

Afspraak maken

Visie

Kom bewust in beweging om aan je eigen gezondheid en herstel van blessures te werken. En wij, als team van Gezond op Dreef staan daarbij graag voor je klaar om met behulp van ons uitgebreide spectrum van fysiotherapeutische kennis, behandelingen en bredere ervaring te behandelen bij revalidatie en preventie van blessures, ziekten en gezondheidsklachten.

Wij geloven dat het zelf-herstellend vermogen van het lichaam met de juiste hulp en inzichten je naar een optimaal herstel en goede gezondheid kan brengen. Wij gaan verder dan alleen een blessure, we zien je als mens, met alle dagelijkse bezigheden, emoties en stress, die in jouw leven uitdagend zijn voor een goede balans en gezondheid.

Missie

Onze missie bij Gezond op Dreef is om mensen te begeleiden op hun reis naar een optimale gezondheid en welzijn. We zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg en een breed scala aan behandelingen en expertise om blessures te behandelen, ziekten te voorkomen en gezondheidsklachten te verlichten.

Bij Gezond op Dreef geloven we in het koesteren van het natuurlijke zelf-herstellend vermogen van het lichaam. We streven ernaar om onze patiënten te voorzien van de juiste begeleiding en inzichten die nodig zijn om dit potentieel te benutten, en hen te helpen op weg naar een volledig herstel en een gezond leven.

Onze benadering gaat verder dan enkel het behandelen van blessures; we zien onze patiënten als complete individuen, met hun dagelijkse activiteiten, emoties en stressfactoren die van invloed zijn op hun algehele balans en gezondheid. We zijn er om hen te ondersteunen op hun reis naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven.

Wij zijn er om
u te helpen

Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw bewegingsdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, en laten we samen aan de slag gaan voor een gezonder, actiever leven.

Wij zijn er om te helpen- Gezond op dreef Fysiotherapie

Wij zijn aangesloten bij:

– Alle zorgverzekeraars

– KNGF: http://www.defysiotherapeut.com/

– Instituut Sport Evaluatie: http://www.1se.nl

Afspraak maken

Maak een afspraak

x