Tarieven

Als u 18 jaar of ouder bent, word fysiotherapie niet meer automatisch vergoed, dit komt dan uit uw aanvullende verzekering.

Afspraak maken
Tarieven - Gezond op dreef

Vergoeding

Als u 18 jaar of ouder bent, word fysiotherapie niet meer automatisch vergoed, dit komt dan uit uw aanvullende verzekering. Uitgezonderd zijn bepaalde chronische aandoeningen, waaronder orthopedische operaties. Hiervoor wordt de fysiotherapie vanaf de twintigste behandeling vergoed. Vraag uw fysiotherapeut of u hiervoor in aanmerking komt.

Aanvullende verzekering

Uit uw aanvullende verzekering blijkt in hoeverre fysiotherapie vergoed wordt. Het is belangrijk dat uw samen met uw fysiotherapeut voorafgaande aan de behandeling een check doet voor hoeveel behandelingen u dat jaar verzekerd bent.

Aangesloten zorgverzekeraars

Wij werken samen met alle overkoepelende zorgverzekeraars. Indien uw verzekering fysiotherapie voor 100% vergoedt, hoeft u bij ons niets bij te betalen.

Tarieven

€45,00Zitting fysiotherapie

Tijdens een zitting fysiotherapie zal de therapeut u begeleiden, adviseren en behandelen. Een zitting neemt 25 minuten in beslag.

€55,00Zitting manuele therapie

Tijdens een zitting manuele therapie zal de therapeut u begeleiden, adviseren en behandelen. Een zitting neemt 30 minuten in beslag

€55,00Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek

Het eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek heeft als doel om meer informatie te generen ten behoeve van de diagnose en prognose met het oog op het (behandel)beleid en de fysiotherapeutische (on)mogelijkheden. Er moet wel sprake van een gerichte schriftelijke vraag van de verwijzer. De fysiotherapeut rapporteert schriftelijk aan de verwijzer.

€15,00Toeslag voor uitbehandeling

In het geval de fysiotherapeut de patiënt bezoekt buiten de praktijk, wordt de toeslag uitbehandeling gedeclareerd.

€25,00Niet nagekomen afspraak

In het geval u de afspraak niet 24-uur van te voren heeft afgezegd, zal dit bedrag aan u worden doorgerekend.

We zijn er
om te helpen

Bij Gezond op Dreef staan we klaar om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Maak vandaag nog een afspraak om te profiteren van onze deskundige zorg en persoonlijke aandacht.

Gratis check

Bij Gezond op Dreef bieden we een gratis check aan om u inzicht te geven in uw gezondheid, welzijn en eventuele klachten. Ontdek hoe u uw levensstijl kunt optimaliseren en uw doelen kunt bereiken.

Meer weten

Voeding en leefstijl

Voeding en leefstijl zijn de sleutel tot een gezond en energiek leven. Onze begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en leefstijl helpt u uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Meer weten

Sport en beweging

Krijg begeleiding van fysiotherapeuten om een gezonde levensstijl te bereiken. Profiteer van personal training en beweeggroepen om het beste uit uw trainingen te halen.

Meer weten

Maak een afspraak

x