Ontdek onze behandelingen

Bij Gezond op Dreef bieden we een breed scala aan geavanceerde therapieën en behandelingen, uitgevoerd door onze deskundige professionals. Of u nu herstelt van een blessure, werkt aan uw algehele gezondheid, of specifieke doelen wilt bereiken, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Gratis check

Bij Gezond op Dreef bieden we een gratis check aan om u inzicht te geven in uw gezondheid, welzijn en eventuele klachten. Ontdek hoe u uw levensstijl kunt optimaliseren en uw doelen kunt bereiken.

Meer weten

Voeding en leefstijl

Voeding en leefstijl zijn de sleutel tot een gezond en energiek leven. Onze begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en leefstijl helpt u uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Meer weten

Sport en beweging

Krijg begeleiding van fysiotherapeuten om een gezonde levensstijl te bereiken. Profiteer van personal training en beweeggroepen om het beste uit uw trainingen te halen.

Meer weten

Revalidatie

Onze ervaren professionals begeleiden u bij het herstel na operaties en sportblessures. Met persoonlijke behandelplannen en aandacht voor uw specifieke behoeften, helpen wij u bij het terugwinnen van kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen.

Meer weten

Fysiotherapie en manuele therapie

Ontdek de voordelen van fysiotherapie en manuele therapie bij Gezond op Dreef. Onze experts helpen u bij het herstellen van uw bewegingsvermogen en verminderen van pijn.

Meer weten

Echografie, shockwave-therapie en EPTE

Ontdek hoe echografie, shockwave-therapie en EPTE (Elektrolyse Percutane Therapeutische Elektrolyse) uw herstelproces kunnen bevorderen bij diverse klachten.

Meer weten

Voor welke klachten
kunt u bij ons terecht?

Het is belangrijk om te onthouden dat we niet alleen u kunnen helpen bij het behandelen van klachten, maar ook bij het voorkomen ervan en het bevorderen van uw algemene gezondheid en welzijn. Als u specifieke vragen heeft over uw situatie, is het altijd verstandig om rechtstreeks contact op te nemen voor advies en begeleiding. Hieronder ziet u de veel voorkomende klachten waar wij u mee kunnen helpen.

Voor welke klachten is fysiotherapie geschikt?

Veel klachten in het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door de fysiotherapeut positief worden beïnvloed. Daarbij kunt u denken aan:

• Spier- en gewrichtspijn
• Sportblessures
• Revalidatie na operaties
• Gewrichts- en botaandoeningen
• Evenwichtsstoornissen
• Ademhalingsproblemen

Afspraak maken

Maak een afspraak

x