Echografie, Shockwave en EPTE

Bij Gezond op Dreef gebruiken we geavanceerde behandelingen zoals echografie, shockwave-therapie en EPTE om blessures en pijn te behandelen. Onze expertise in innovatieve therapieën maakt effectieve en gerichte zorg mogelijk met moderne technologieën.

Afspraak maken

Echografie

Echografie is een veilige en pijnloze beeldvormingstechniek waarbij geluidsgolven worden gebruikt om duidelijke en gedetailleerde beelden van het lichaamsweefsel te maken. Onze deskundige fysiotherapeuten maken gebruik van echografie voor nauwkeurige diagnoses en op maat gemaakte behandelplannen voor diverse aandoeningen, zoals peesontstekingen, spierbeschadigingen en gewrichtsproblemen. Met echografie bevorderen we uw herstelproces door een effectieve en persoonlijke aanpak.

Shockwave-therapie

Shockwave-therapie is een effectieve behandelmethode voor verschillende musculoskeletale aandoeningen, waaronder pees- en spierblessures en chronische pijn. Deze therapie maakt gebruik van hoogenergetische geluidsgolven die gericht worden toegepast op het beschadigde weefsel. Door het stimuleren van het natuurlijke genezingsproces verbetert shockwave-therapie de bloedcirculatie, vermindert ontstekingen en bevordert weefselherstel. Onze deskundige fysiotherapeuten passen deze bewezen techniek toe bij aandoeningen zoals hielspoor, achillespeesklachten, knieklachten, tenniselleboog en schouderpijn.

We zijn er
om te helpen

Dankzij onze expertise in echografie, shockwave-therapie en EPTE bieden wij persoonlijke en effectieve behandelingen. Ons doel is uw herstel te optimaliseren en uw algehele gezondheid te verbeteren. Neem vandaag nog contact op om meer te ontdekken over deze geavanceerde therapieën en hoe ze u kunnen helpen.

Gratis check

Bij Gezond op Dreef bieden we een gratis check aan om u inzicht te geven in uw gezondheid, welzijn en eventuele klachten. Ontdek hoe u uw levensstijl kunt optimaliseren en uw doelen kunt bereiken.

Meer weten

Voeding en leefstijl

Voeding en leefstijl zijn de sleutel tot een gezond en energiek leven. Onze begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en leefstijl helpt u uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Meer weten

Sport en beweging

Krijg begeleiding van fysiotherapeuten om een gezonde levensstijl te bereiken. Profiteer van personal training en beweeggroepen om het beste uit uw trainingen te halen.

Meer weten

Maak een afspraak

x