Fysiotherapie en manuele therapie

Eén van onze expertises in de praktijk is fysiotherapie en manuele therapie. Als experts in beweging en lichamelijke gezondheid willen we u graag informeren over de voordelen van fysiotherapie en manuele therapie, specifiek gericht op uw behoeften als patiënt.

Afspraak maken

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een effectieve behandelmethode voor diverse lichamelijke klachten. Heeft u last van rugpijn, nekklachten, schouderproblemen of gewrichts- en spierpijn? Onze ervaren fysiotherapeuten staan voor u klaar om u te helpen uw optimale bewegingsvermogen te herstellen. Met behulp van geavanceerde behandeltechnieken, zoals doelgerichte oefeningen, therapeutische massages, mobilisaties en elektrotherapie, zorgen we ervoor dat u weer goed kunt functioneren. Ons team voorziet u ook van waardevol advies over houding en beweging, om u te helpen beter om te gaan met uw klachten en deze in de toekomst te voorkomen.

Manuele therapie

Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op gewrichts- en wervelkolomproblemen. Onze experts hebben uitgebreide kennis van het bewegingsapparaat (geheel van botten, gewrichten, spieren, pezen en andere structuren die samenwerken om ons in staat te stellen te bewegen) en maken gebruik van geavanceerde handmatige technieken om uw gewrichten soepeler te maken en pijn te verminderen. Manuele therapie is met name gunstig bij klachten zoals nekpijn, hoofdpijn, rugklachten en problemen met gewrichten in armen en benen.

U staat centraal

Bij Gezond op Dreef staat u als patiënt centraal. We begrijpen dat elke persoon uniek is, met specifieke klachten en behoeften. Daarom luisteren we aandachtig naar uw verhaal, analyseren we uw bewegingspatronen en stellen we samen met u een individueel behandelplan op. Ons doel is niet alleen het verlichten van uw klachten, maar ook om u inzicht te geven in het verbeteren van uw algehele gezondheid en het voorkomen van toekomstige problemen.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef uzelf de kans om weer pijnvrij en optimaal te bewegen. Samen werken we aan uw herstel, zodat u weer kunt genieten van een gezond en actief leven.

We zijn er
om te helpen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur morbi
adipiscing elit. Donec ullamcorper, purus vitae laoreet tempor, metus velit iaculis leo, sollicitudin pretium augue leo eget nisl. Pellentesque nec nisl vel mauris ultricies pretium a feugiat ex.

Wij zijn er om te helpen- Gezond op dreef Fysiotherapie

Gratis check

Bij Gezond op Dreef bieden we een gratis check aan om u inzicht te geven in uw gezondheid, welzijn en eventuele klachten. Ontdek hoe u uw levensstijl kunt optimaliseren en uw doelen kunt bereiken.

Meer weten

Voeding en leefstijl

Voeding en leefstijl zijn de sleutel tot een gezond en energiek leven. Onze begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en leefstijl helpt u uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Meer weten

Sport en beweging

Krijg begeleiding van fysiotherapeuten om een gezonde levensstijl te bereiken. Profiteer van personal training en beweeggroepen om het beste uit uw trainingen te halen.

Meer weten

Maak een afspraak

x