Revalidatie

Gezond op Dreef is uw specialist op het gebied van revalidatie. Wij begrijpen dat een operatie, zoals aan de knie, rug of schouder, een grote impact kan hebben. Onze professionals staan klaar om u te begeleiden tijdens uw herstelproces. Wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen.

Afspraak maken

Revalidatie na operatie

Na een operatie is goede revalidatie essentieel voor succesvol herstel. Onze professionals begrijpen de specifieke behoeften van uw lichaam in deze periode. Onze revalidatieprogramma’s zijn ontworpen om uw kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen te herstellen. Met een combinatie van oefentherapie, mobilisaties en andere technieken zorgen we ervoor dat u optimaal kunt functioneren en uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Onze revalidatiebehandelingen worden zowel in uw vertrouwde omgeving als in onze praktijk uitgevoerd. We begrijpen dat elk individu uniek is en stellen daarom een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Onze fysiotherapeuten begeleiden u stap voor stap en zorgen ervoor dat u zich comfortabel en ondersteund voelt tijdens het gehele revalidatieproces.

Sportrevalidatie

Bij Gezond op Dreef kunt u ook terecht voor gespecialiseerde sportrevalidatie. Als u een (sport)blessure heeft opgelopen, kunt u vertrouwen op onze ervaren fysiotherapeuten. We voeren een grondig onderzoek uit om de oorzaak van uw blessure te achterhalen en stellen op basis daarvan een op maat gemaakt behandelplan op. Ons doel is om u zo snel en veilig mogelijk terug te brengen naar uw gewenste sportniveau.

We zijn er
om u te helpen

Neem vandaag nog contact met ons op en geef uzelf de kans om weer in beweging te komen. Laat ons u begeleiden naar een succesvolle revalidatie!

Gratis check

Bij Gezond op Dreef bieden we een gratis check aan om u inzicht te geven in uw gezondheid, welzijn en eventuele klachten. Ontdek hoe u uw levensstijl kunt optimaliseren en uw doelen kunt bereiken.

Meer weten

Voeding en leefstijl

Voeding en leefstijl zijn de sleutel tot een gezond en energiek leven. Onze begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en leefstijl helpt u uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Meer weten

Sport en beweging

Krijg begeleiding van fysiotherapeuten om een gezonde levensstijl te bereiken. Profiteer van personal training en beweeggroepen om het beste uit uw trainingen te halen.

Meer weten

Maak een afspraak

x