Sport en bewegen

Bij Gezond op Dreef bieden we zorgvuldig samengestelde beweeggroepen en personal training, begeleid door onze deskundige fysiotherapeuten. Verbeter uw conditie, verlicht pijn en geniet van een gezonde, actieve levensstijl met onze programma’s die zowel uw fysieke als mentale gezondheid bevorderen.

Afspraak maken

Personal training

Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut is een uitstekende manier om fit en gezond te blijven. Personal training helpt u het maximale uit uw trainingen te halen en blessures te voorkomen. Bij Gezond op Dreef bieden we professionele begeleiding, waarbij onze fysiotherapeut u helpt bij het opstellen van een persoonlijk trainingsplan dat is afgestemd op uw behoeften en doelen. Met personal training van een fysiotherapeut kunt u op een efficiënte en veilige manier uw fitnessdoelen bereiken.

Beweeggroepen

Bij Gezond op Dreef bieden we ook beweeggroepen onder begeleiding van een fysiotherapeut aan. Deze groepen helpen bij het verbeteren van uw lichamelijke conditie en het verminderen van pijn. Ze bieden ook een geweldige sociale omgeving om samen met anderen fit te worden of te blijven. In onze beweeggroepen kunt u samen met anderen oefeningen doen die specifiek zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Deze vorm van lichaamsbeweging is gunstig voor zowel uw fysieke als mentale gezondheid, omdat het sociale interactie aanmoedigt en de mogelijkheid biedt om fitter te worden. Daarnaast helpt het bij het verbeteren van coördinatie, balans, kracht, houding, flexibiliteit en algehele conditie. Onze oefengroepen kunnen ook worden gebruikt als vorm van revalidatie of preventie.

We zijn er
om te helpen

We geloven in de kracht van beweging. Maak individueel een afspraak of sluit u aan bij onze beweeggroepen en ontdek de voordelen van samen werken aan een gezonde levensstijl. Samen streven we ernaar om uw gezondheidsdoelen te bereiken.

sport en bewegen

Gratis check

Bij Gezond op Dreef bieden we een gratis check aan om u inzicht te geven in uw gezondheid, welzijn en eventuele klachten. Ontdek hoe u uw levensstijl kunt optimaliseren en uw doelen kunt bereiken.

Meer weten

Voeding en leefstijl

Voeding en leefstijl zijn de sleutel tot een gezond en energiek leven. Onze begeleiding op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en leefstijl helpt u uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Meer weten

Sport en beweging

Krijg begeleiding van fysiotherapeuten om een gezonde levensstijl te bereiken. Profiteer van personal training en beweeggroepen om het beste uit uw trainingen te halen.

Meer weten

Maak een afspraak

x